ItbrDNbTX2

LIFE-TIME PROBLEMS

Guten Abend,

Well, it’s been a pretty long time i don’t write anything since my last post. The reason is between i dont have much time to write and i’m just lazy to write. hehehe, antara ngga punya waktu sama males itu beda-beda tipis soalnya.

where should i start? from which part?

ah, in this post i’d like to talk much about some problems i recently have. i need some one to talk to, but if i talk in person, i rarely tell this kind of thing. so just let me keep talking (writing) or just ignore this post and go to another post, maybe you can go to my fanfiction posts, hehehe.

Lately, i have such many problems, actually i deserve to have fun instead of lament the things.

First Prob: Aku udah laaaaamma banget ngga masuk les bahasa Jerman di Pusat Studi Jerman di UGM, oh god, though i really want to join back the class and follow the lesson again, but unfortunately the schedule is not appropriate with my school schedule #schade. Actually i suppose to be in Level B1 in this December, but what can i do, i dont go to course since a loong time, so that i missed the lesson, they already on book 3, but i still struggling in book 2. Then i only passed level A1, i got stucked in the middle of level A2.

i also miss my friends there. yea, i make many friends since i’m the youngest there!! i miss the teachers that teach me. but, the course will be over in this month. udah ah, dari pada galau mikirin les jermanku yg udah ngga jelas arahnya, aku mau bahas yg lain lagi,

Second Prob: Actually this week i still follow the final semester exam, it will end this saturday from last friday, so it take more that one week! Tomorrow’s subjects are Indonesian and computer, so i dont have to study a lot, right? So here i am, surfing and browsing internet from after school non-stop until now, wkwk. i think, in this point, it’s not a problem, i’m just saying that in this week i can’t watching films or reading novels.

Third Prob: oh ya, in a moment, we’ll move, THIS MAKES ME INDEED SAD. because if i do move, my chemistry private teacher will not teaches me again, the reason why she won’t teaches me again was because it is too far from her house. it may takes more that 40 minutes to reach my new house. i couldnt imagine if later i dont study w her again.

then, the same prob comes from my physics private teacher, she moved without telling me first, pas aku mau les, suddenly she told me that she no longer in Jogja. whatt??! rasanya kaya kesamber petir siang bolong, eh ngga deng, Tapi iya ding, pokoknya i was surprised knowing that she leaving my city. She almost got me in a heart attack.

but i already match and having chemistry with my mathematics private teacher, her name is Ima, i called her mba Ima, she still study in ugm, dia enak kok ngajarinnya, but unfortunately, i haven’t told her yet about i’m moving to new house in a short time, the worst possibility is dia ikut2an ngga mau kaya guru kimiaku.

If i move, my new house located closer to my school, it will not as far as now. apalagi kalo ada intens pagi (jam ke-0) aku langganan telat. i always coming late and sit while doing the paper outside the class as the punishment. almost every tuesday, thursday, and saturday.

but if move: i will lose my chemical teacher.

if i dont move: i wont be able to enjoy the wifi connection that will be set in our new house.

overall,

THE MAIN PROBLEM IS:

(written in Indonesia)

Nah, satu hal lagi yang buat aku galau maksimal, adalah karena temen dunia mayaku, i called her Niv. (her real name is Weronika, re: veronika)

Udah lama banget aku ngga chatting sama dia, karena hapeku yg ngga paketan, entah kenapa akhir-akhir ini aku berasa aku terlalu boros dan aku harus berhemat, apalagi sejak bbm naek, aku tambah mikir kalo aku ini super boros. jadi itu yg buat aku males banget maketin hp. jujur aja, aku takut kehilangan teman baik. tapi kalo aku pindah, kemungkinan aku bisa pake wifi, itu berarti aku bisa skype-an sama Niv lagi. terakhir aku video-call sama dia itu waktu awal maret. udah lama banget kan? iya, emang udah lama banget. terakhir aku kirim e-mail ke dia, mungkin bulan agustus. kalo inget itu, aku jadi pengen nangis, karna aku emang tau, kalo itu salahku, jadinya sekarang aku ngga bisa ngomong sama dia lagi.

buat informasi aja, cukup tau aja sih,

pertama kali aku kenal sama Niv itu pas hari valentine, waktu itu hari pertama hujan abu dari gunung kelud, nah sekolah libur, terus aku udah terlanjur mandi, nah siangnya aku lg iseng2 main kakao talk, kebetulan kemarennya aku baru aja iseng di web pertemanan dan aku nulis id kakao talk-ku disitu, karna aku pikir, aku jarang main kakao talk, jadi ya aku santai aja.

sekitar jam 10 pagi, ada chat di kakao talk, nah ternyata itu Niv, pas dia tanya dari mana aku dapet id dia, aku kira aku tau id dia dari web pertemanan itu, tapi setelah aku inget2 lagi, kayanya dia itu cuma dari recommended friends list. tapi sampe sekarang aku belom bilang ke dia sih, hehe. nah berhubung waktu itu hujan abu lagi deres2nya, aku semangat banget nyeritain hujan abu ke dia, ternyata dia responnya bagus, dia open-minded banget ttg negara ini, tentang agamaku yg beda sama dia, dan ternyata aku sama dia itu seumur, sama2 lahir taun 1998, aku cuma lebih tua dua bulan.

nah sejak itu, aku rutin chat sama dia, lumayan sih, bahasa inggrisku jadi nambah dikit2, dan aku bisa latihan make bhs inggris.

Pokoknya, untuk Weronika, teman ceritaku dari Polandia sana, maaf ya aku ngga bales e-mail terakhir kamu, aku nyesel banget, sampe sekarang aku belom bales e-mailmu, sebenernya aku pengen banget ngirim kamu e-mail lagi, tapi aku takut kamu ngga bales atau marah sama aku. T.T

And, This is the end of Curhat Session.

Thanks,

YS

*

Advertisements

About yolasekarini

currently taking law

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s